" /> Simpelweg Elke – Studio Kontra

2022-2023 | Simpelweg Elke
Branding : Logo, iconen, drukwerk & meer
https://www.simpelwegelke.nl/

Met plezier en trots heb ik Elke mogen begeleiden bij de start van haar eigen praktijk als buitenpsycholoog met als doelgroep vrouwen van 30+.
Van moodboard tot drukwerk. Zij is zelf ook heel creatief en visueel ingesteld, weet wat ze wilt, maar staat ook open voor mijn input.
Een ideale opdrachtgever! Het ontwerpproces verliep erg fijn en soepel.

De briefing bevat de kernwoorden lichtheid, eenvoud/ongecompliceerdheid, vrouw, natuur met de kleuren roze en groen.
Snel ontwikkelde ik een mooi en symbolisch logo in de vorm van een vogel, gemaakt in een ‘simpele’ lijntekening.
Het visitekaartje volgde, net als een factuurtemplate. Zij kon voortvarend aan de slag en dit werd gevierd door een heus lanceringsfeest, waar gebakjes met logo gezellig werden uitgedeeld.
Ik heb als cadeau zelf handmatig een stempel gesneden van de vogel en hoor dat zij die regelmatig gebruikt op de post die ze naar haar cli├źnten stuurt.
Wat een super leuk detail is, is dat we bij dezelfde bootcampclub trainen. Zij heeft zich als sponsor op het sportshirt laten zetten. Altijd leuk om op meerdere offline media de ontwerpen terug te zien.

Haar emigratie naar Singapore kwam als een verrassing, maar haar nieuwe bedrijf kan alsnog in een iets andere en meer online vorm doorgaan.
Als ondersteuning heb ik een aantal digitale iconen voor haar ontworpen, die zij op haar website en social media gebruikt.
Lees vooral haar blogs op haar website https://www.simpelwegelke.nl/
Meld je, zonder huisartsverwijzing, bij haar aan als je wat extra hulp nodig hebt of geïnteresseerd bent in een ACT-traject.